IĞDIR / TUZLUCA - Güllüce Mollakamer Ortaokulu

deneme sınavı

Eyl

YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA YENİ ÖĞRETMEN KADROMUZ VE MEVCUT KADROMUZLA BAŞLADIK.

Ağu

2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İTİBARİYLE OKULUMUZDAN 1 ÖĞRENCİMİZ HAYDAR ALİYEV FEN LİSESİNE

1 ÖĞRENCİMİZ MEV ANADOLU LİŞSESİNE

1 ÖĞRENCİMİZ SOSYAL BİLİMLER LİSESİNE

1 SAĞLIK MESLEK LİSESİNE YERLEŞMİŞTİR.

Fen Bilimleri dersinde deneylerle hem eğleniyoruz hem öğreniyoruz

Şbt

Milletimizin başı sağ olsun. Vefat edenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar ,geride kalanlara allah sabır versin.

Ara

ilçemizde 6. sınıflar arasında  yapılan  deneme sınavında Sümeyye CAN ilçe üçüncüsü olmuştur.

Haz

Baharın gelişiyle birlikte okulumuzun bahçesini yeşillendirmek adına çocuklarımızla birlikte ağaç dikim etkinliği gerçekleştirdik.

Haz

Spor Lisesine hazırlık çalışmalarımız devam ediyor.

Haz

Okulumuzda güzel sanatlara hazırlık çalışmaları devam ediyor.

Nis

Fen Bilimleri dersinde yaptığımız deney ve etkinliklerle eğlenirken öğrenmeye devam ediyoruz. ☺

Mrt

Fen bilimleri dersinde yaptığımız deney ve etkinliklerle hem eğleniyoruz hem öğreniyoruz. ☺